tým místních spolupracovníků signály.cz

s.tým - po celé republice

14. 3. 2010 16:00
Rubrika: Nezařazené | Štítky: dsm2010 , z jedné vlny

Do s.týmu, nového týmu místních spolupracovníků signály.cz, zveme lidi ze všech regionů. Každý člen s.týmu se stará jen o svůj místní region, kdy bydlí nebo třeba studuje, může to být město, děkanát či vikariát, nebo třeba jen velká aktivní farnost. Záleží na Tobě, kolik si toho na sebe nabereš.

Asi je Ti zřejmé, že máme-li po takovýchto kouskách pokrýt celou republiku, bude potřeba takovýchto mladých spolupracovníků veliké množství. Aby každý z vás, členů s.týmu, měl dostatečně blízko potřebnou pomoc a fungující kontakt na užší tým signály.cz, členíme republiku do nových oblastí sestavených na míru pro s.tým.


klikni pro zvětšení

Hranice oblastí s.týmu vycházejí z hranic diecézí, mnohde jsou však přizpůsobeny i podle hranic okresů, tak aby co možná nejlépe vystihovaly spádovost mladých věřících, kam dojíždějí za studiem nebo za duchovními aktivitami či setkáními. Zároveň jsou větší oblasti tam, kde je obecně málo věřících a menší oblasti tam, kde je věřících více (tím i více mladých věřících, více uživatelů signály.cz, akcí a aktivit, více potenciálních členů s.týmu). Naším cílem je, aby každá oblast měla akceschopný a dostatečně početný s.tým. Pochopitelně ale žádná hranice nikoho nemůže zastavit v jeho aktivitách, přeshraniční spolupráce jsou vítány stejně jako každá aktivita v s.týmu.

Jednotlivá společenství pro jednotlivé oblasti najdeš pod společenstvím www.signaly.cz/stym, kde brzy doplníme více informací. Každá tato oblast má jmenovaného také koordinátora, který zajišťuje potřebný kontakt s nejužším vedením signály.cz a je k dispozici členům svého s.týmu ve všem, co potřebují. Najdeš ho u každého společenství jako moderátora a ještě vám je blíže představíme v samostatném příspěvku. Právě oni jsou těmi, s kým by se na diecézku nebo při jiné příležitosti měl setkat každý zájemce o spolupráci v s.týmu. Čekají a těší se na Tebe:)

Zobrazeno 2059×

Komentáře

Tofl

Hezký přehled ;-)

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka