tým místních spolupracovníků signály.cz

s.tým - co, proč, jak, kdo a co za to?

11. 3. 2010 17:56
Rubrika: Nezařazené | Štítky: dsm2010 , z jedné vlny

Co to je?

Nově vznikající s.tým je zcela nové uskupení místních spolupracovníků signály.cz, kteří pomáhají realizovat  cíle signály.cz v jednotlivých místních regionech.

Proč to je?

Tento s.tým je nástrojem k tomu, aby signály.cz více naplňovaly své cíle, mezi které patří podporovat rozvíjení vztahů mezi mladými křesťany a jejich setkávání v reálném světě, přispívat k duchovnímu růstu a formaci mladých křesťanů, pomáhat k rozvoji a vzniku nových společenství mladých křesťanů, podpořit věřící mladé lidi zejména v oblastech, kde je jich málo a další.

Jak se to děje?

V praxi s.tým podporuje mladé věřící v jejich aktivitách, společenstvích a v jejich účasti na přínosných akcích tím, že jim zajišťuje podporu skrze možnosti webu signály.cz. Členové s.týmu tuto podporu konají vždy ve svém okolí, v místním regionu a forma jejich spolupráce může být různá.

Kdo to dělá?

V současné chvíli s.tým teprve vzniká a je ideální příležitost pro Tebe se do něj zapojit teď v začátku. Na starosti jej má osm oblastních koordinátorů. Jeho jádro však tvoří řadoví členové s.týmu, kteří se starají o svůj místní region třeba na úrovni farnosti, města nebo vikariátu. Zapoj se i Ty!

Jak se přidat?

Protože každý tým funguje dobře pouze jsou-li navázány osobní vztahy, rádi bychom se s Tebou setkali osobně, příležitost máš již teď na diecézních setkáních mládeže, kde budeme přítomni ve všech diecézích. Podrobnější pokyny najdeš tady v samostatném článku.

Co z toho?

Náš společně budovaný s.tým je především nástroj pro Tebe a pro Tvé okolí. Vzájemnou pomocí má podpořit Tvou farnost, sbor, společenství, akce ve Tvém regionu a vůbec mladé věřící v jejich životě. Ty sám si odneseš neocenitelné zkušenosti ze služby v církvi, nové dovednosti a schopnosti a nová pevná přátelství, která si budeš moci utužit třeba i na týdenním letním campu, který bude všem členům s.týmu nabídnut.

Zobrazeno 6075×

Komentáře

vojtec

Papo: ano, komentování příspěvků je jedna z poměrně efektivních forem reklamy, díky za to!;-)

Papo

Vojta: není zač. Ještě zvládám výborně negativní reklamu, nějaký zájem?

Zobrazit 10 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Ondřej Válka